Benvinguts!

Benvinguts al Barcelona Open Banc Sabadell 2024–71è Trofeu Conde de Godó, una edició del Torneig en la qual, a més de veure i gaudir del tennis del més alt nivell internacional, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ofereix a tots els seus Socis i Sòcies serveis, espais, actes i activitats exclusives per tal que aquest sigui el Torneig del Soci/el Godó del Soci.

Benvinguts!
Benvinguts!
Benvinguts!
Previous slide
Next slide

Avantatges socis/es

Zona socis
Llotja Presidencial Pista Rafa Nadal
.
La Casa Club
El Restaurant de l'RCTB-1899​
Previous slide
Next slide

Espais exclusius pels socis i sòcies

La Casa Club i el Restaurant de l’RCTB-1899

Es podrà accedir a la Casa Club presentant el carnet de Soci/a vigent amb un acompanyant no soci/a. En el cas que un Soci/a vulgui accedir-hi amb més d’un acompanyant no soci/a, aquests hauran de disposar d’entrada del Torneig del dia.

  • “Punt d’Atenció al Soci/a” s’hi poden trobar els quadres de joc del Torneig i l’ordre dels partits de la jornada, així com altra informació dels esdeveniments del Torneig que pugui ser del seu interès.
  • El Restaurant de l’RCTB-1899 continua oferint els seus serveis de forma exclusiva per als Socis/es i els seus convidats. Aquest any, el Restaurant del Club ofereix servei de menú diari. S’ha de fer reserva al telèfon 93 203 69 86, especificant en quin dels dos torns es vol dinar (13 hores o 15 hores).

L’Snack s’amplia a l’espai del Kilòmetre

Per poder oferir una millor atenció als socis/es a l’Snack, aquest any s’amplia a l’espai del Kilòmetre, convertint-se en un espai més de restauració.

Accés al recinte del Torneig

Els Socis/es poden accedir al recinte i a totes les pistes, inclosa la Pista Rafa Nadal, el cap de setmana de prèvies presentant el seu carnet de soci/a vigent.

De dilluns 15 a dijous 18 d’abril, poden accedir al recinte i a totes les pistes de joc a partir de les 18 hores, presentant el seu carnet vigent de soci/a. L’accés només serà possible sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament, i en el cas de la Pista Rafa Nadal, podran veure els partits des de les tribunes superiors B o D.

Els alumnes de l’Escola de Tennis i Pàdel del Club tenen accés al recinte i a totes les pistes des del dissabte 13 al dijous 18 d’abril, sempre que hi hagi seients lliures i mostrant el carnet que els entregaran els seus entrenadors. A la Pista Rafa Nadal, podran veure els partits des de les tribunes superiors B o D.

La Llotja Presidencial de la Pista Rafa Nadal

Es podrà accedir a aquest espai des de dissabte 13 a dimecres 17 d’abril, fins a les 13 hores i a partir de les 18 hores, sempre que hi hagi disponibilitat de seients.

També es podrà accedir a la Llotja Presidencial per a veure la final de dobles, diumenge 21 d’abril, a partir de les 13.30h. L’accés podrà realitzar-se directament presentant el carnet de Soci/a vigent i l’entrada del dia, i sempre subjecte a disponibilitat d’aforament.

Grada de la Pista Andrés Gimeno

Part d’aquesta graderia és d’ús exclusiu per als Socis/es de l’RCTB-1899, amb zona reservada en el fons nord (sota la pèrgola).

Els Socis/es poden anar acompanyats, sempre que els acompanyants disposin de l’entrada al Torneig del dia.

Aquesta tribuna compta també amb un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Accés a la zona Hospitality

Durant el cap de setmana de prèvies, l’accés a l’Hospitality serà ensenyant el carnet de Soci/a.

A partir del 15 d’abril, els Socis/es poden accedir a l’Hospitality i a la Suite RCTB-1899, que enguany comptarà amb un doble pis i estrenarà un nou disseny, presentant el seu carnet de Soci/a i l’entrada del dia a un dels dos Punts d’Informació – el de la Casa Club i el de l’accés VIP- ja que hauran de posar-se una polsera.

A més, cada Soci/a podrà accedir a l’Hospitality amb un acompanyant no soci/a cada dia, sempre que l’aforament ho permeti i sempre que aquest/a disposi també d’entrada del dia, que vagin junts i els dos es posin la polsera de control en compliment de les normatives vigents en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives.

Els Socis/es menors de 16 anys poden accedir a l’Hospitality sempre que vagin acompanyats d’un soci/a major d’edat i amb l’entrada del dia. Qui vagi amb criatures de 5 anys o més que no siguin socis, se’ls considerarà el seu acompanyant del dia.

Els nens/es menors de 4 anys no necessiten entrada per accedir a l’Hospitality i hauran d’anar sempre de la mà d’un Soci/a major d’edat.

Restaurant i Terrassa Hospitality

Els socis/es poden fer ús del Restaurant de l’Hospitality durant tots els dies de Torneig i hi haurà dos torns de dinar: el torn de les 13h i el torn de les 15h.

RESERVES: Per reservar taula s’ha de fer enviant un correu a reservassociosrctb@tennium.com indicant: data, número de comensals i torn.  Un cop feta la reserva, l’organització confirmarà via e-mail la disponibilitat i detallarà el procés de pagament.

NOTA: Tots els comensals que tinguin taula reservada al Restaurant de l’Hospitality poden gaudir de La Terrassa, espai situat a l’accés del Restaurant, i podran prendre uns refrigeris abans de dinar, cortesia del Torneig.

Accés a la Terrassa a partir de les 18h: Dilluns 15, Dimarts 16 i Dimecres 17 d’abril, a partir de les 18h i fins les 20h, el Soci/a que ho desitgi podrà accedir a la Terrassa a partir de les 18h. Per poder fer-ho se li entregarà una polsera, pagant 20€ per accedir. Els socis/es podran accedir amb un acompanyant com a màxim que també haurà de posar-se la polsera (20€).

Les polseres estaran disponibles cada dia a partir de les 17:45h a la Suite de l’RCTB-1899 de l’Hospitality i al Punt d’Informació de la Casa Club.

Free Members Hours

El dijous i divendres 18 i 19 d’abril de 19h a 22h, a la Terrassa de l’Hospitality se celebrarà la Free Members Hours, esdeveniment exclusiu per als socis i sòcies de l’RCTB-1899 i els seus convidats, tots ells, majors de 18 anys.

Els socis i sòcies tindran accés gratuït, mentre que associats i convidats hauran de adquirir una polsera (20 euros) per poder entrar-hi. Tant socis/es com convidats hauran d’accedir amb una polsera especial que se’ls col·locarà a la carpa del Club de l’Hospitality i al Punt d’Informació de la Casa Club.

No s’acceptarà l’accés en roba d’esport.

Aforament limitat.

Aparcament exclusiu al Liceu Francès

L’RCTB-1899 facilitarà als seus Socis/es aparcament exclusiu al Liceu Francès només els caps de setmana a partir de les 10 hores.

El PÀRQUING A estarà disponible els dos caps de setmana (13/14 d’abril i 20/21 d’abril) i el PÀRQUING B estarà disponible el cap de setmana de les semifinals i finals. El seu accés serà pel carrer Marquès de Mulhacén (veure mapa).

Per poder realitzar la reserva de la plaça de pàrquing, cal confirmar enviant un correu electrònic a: parking@rctb1899.es, facilitant la següent informació: matrícula del vehicle, nom i cognoms del soci/a que accedirà amb aquest vehicle i confirmar els dies que desitja accedir a l’aparcament.

Totes les peticions rebran la resposta amb un e-mail de confirmació de plaça, requisit imprescindible per a poder accedir a l’aparcament així com presentar el seu carnet de soci/a.

Places limitades fins a completar aforament!

Aparcament de bicicletes i patinets

A la pista 19 del Club, s’ha habilitat una zona d’aparcament vigilat per a bicicletes i patinets, a disposició de tots els assistents al Torneig. Les places són limitades.

A les persones que facin ús d’aquest aparcament, se’ls obsequiarà amb una peça de fruita.

Actes i activitats

El Sopar del Soci/a
Roda de premsa per als joves de l'Escola
Clínic de dobles
Previous slide
Next slide

El Sopar del Godó

PLACES EXHAURIDES

El Sopar del Godó tindrà lloc el dissabte 20 d’abril, a partir de les 20.30h, al Restaurant de l’Hospitality.
L’esdeveniment començarà amb un aperitiu a la Terrassa i, a continuació, es donarà pas al sopar. Una vegada finalitzat, gaudirem de sorteig de regals i música de DJ.

Per a poder assistir al Sopar és necessari realitzar la reserva enviant un correu a ltorres@rctb1899.es abans del 12 d’abril. Passada aquesta data, no s’admetran més reserves.

Cada soci/a podrà portar un convidat/da al Sopar, assumint l’import del cobert del convidat/da.

L’aforament és limitat!

PREUS/CATEGORIES:

• Soci/a (major de 25 anys): 92€
Cònjuge de Soci/a (major de 25 anys): 101€
• Soci/a jove (menor o igual a 25 anys): 77€
• Associat/da (major de 18 anys): 92€
• Cònjuge (menor o igual a 25 anys): 92€
• No Soci/a: 118€

Es pot consultar tota la informació del sopar aquí.

Roda de premsa per als joves jugadors/es del Club

El diumenge 14 d’abril, a les 13h, a la Sala d’entrevistes del Torneig (planta -1 del Wellness Center), es durà a terme la Roda de Premsa per als jugadors joves de l’Escola de Tennis. Un dels jugadors del quadre principal respondrà a totes les preguntes dels joves assistents, sota la coordinació dels responsables de l’Escola Base. En acabar l’acte, es farà una gran foto de família.

Clínic de dobles Sabadell Urquijo Banca Privada

Els Socis/es de l’RCTB-1899 que ho desitgin poden participar en el “Clínic de Dobles Sabadell Urquijo Banca Privada”, el dimarts 16 d’abril, a les 18h, acompanyats de quatre doblistes professionals del circuit ATP que estaran disputant al Torneig.

Per inscriure’s en aquesta activitat, s’ha d’enviar un correu electrònic a clinic@rctb1899.es abans del divendres 12 d’abril.

Mini Tennis RCTB-1899

Els alumnes de l’Escola Base de Tennis del Club podran participar en el Mini Tennis, que se celebrarà el diumenge 21 d’abril, a les 9.30h, a les pistes del Torneig.

Per inscriure’s en aquesta activitat s’ha d’enviar un correu electrònic a mperez@rctb1899.es, abans del divendres 12 d’abril.

Tour inside

Aquest any, de nou, els Socis i Sòcies que ho desitgin podran fer un Tour amb guia per algunes de les instal·lacions del Torneig. Serà una oportunitat única per descobrir interioritats i inspeccionar les zones on habitualment els espectadors tenen l’accés restringit.

Aquestes visites guiades es faran en grup de 10 persones tots els dies de Torneig a les 10 hores del matí. Per assistir-hi serà necessari comptar amb l’entrada d’aquell dia i fer la sol·licitud prèvia al correu eventos@rctb1899.es, des d’on es confirmarà o no la plaça.

Serveis als socis

Escola de Tennis i Pàdel

Escola de Tennis i Pàdel

Les escoles de Tennis i Pàdel modificaran la seva organització durant la celebració del Torneig per poder atendre gran part dels serveis habituals. Per a més informació, accedeixi al full d’organització aquí.

Acord de col·laboració amb altres clubs esportius

Els Socis/es poden seguir mantenint la seva activitat esportiva habitual en diferents clubs de la ciutat, arran dels acords que l’RCTB-1899 ha assolit amb els següents clubs amics: Real Club de Polo de Barcelona, Club Tennis Barcino, Club Esportiu Laietà, Club Tennis de La Salut i Club Bonasport.

Els Socis/es poden seguir jugant a tennis i pàdel a les instal·lacions d’aquests cinc clubs amics. A més, el Club Bonasport cedeix als nostres socis i sòcies la seva sala de Fitness i la piscina coberta, i el CT Barcino també ofereix la seva piscina coberta.

Es pot consultar la disponibilitat de dates, instal·lacions i horaris accedint aquí.

Vestidors

Els vestidors masculí i femení de l’RCTB-1899 seran d’ús exclusiu pels jugadors del Torneig. Tots dos quedaran inhabilitats de l’11 d’abril fins el dimarts 23 d’abril. Per aquest motiu, sol·licitem als Socis i Sòcies, que abans d’aquestes dates, retirin de les taquilles els objectes personals que puguin necessitar. Recordem que durant els dies de Torneig no es podrà accedir als vestidors, ni fer ús de les taquilles ni de les dutxes.

Wellness Center i Piscina

Durant la celebració del Torneig, la zona de la Piscina i del Wellness Center també és d’ús exclusiu pels jugadors que disputen el Torneig. Aquestes zones quedaran inhabilitades pels Socis i Sòcies a partir del dijous 11 d’abril i ja estaran operatives a partir del dimecres 24 d’abril. Per necessitats logístiques, les altres sales del Wellness Center també estaran fora de servei.

ACTIVITATS DIRIGIDES: Pel que fa al servei de classes d’activitats dirigides, les classes s’hauran d’interrompre des del dilluns 8 d’abril fins el dimecres 24 d’abril.

Guarda-roba

Els Socis/es del Club tenen un servei exclusiu de guarda-roba que aquest any estarà ubicat a la Biblioteca, a La Masía, just abans de la Sala Bridge.

Horari: El servei de guarda-roba obrirà una hora abans de l’inici del primer partit del dia i tancarà mitja hora després de la finalització del darrer partit.

Important: Els Socis/es que no hagin recollit les seves pertinences abans de l’hora de tancament, hauran de passar a recollir-les el dia següent.

Perruqueria i estètica

Els serveis de perruqueria i estètica del vestidor femení tindran els següents horaris durant el Torneig.

Perruqueria: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 626 844 200.
Per ser ateses el dilluns dia 15 d’abril s’haurà de demanar cita prèvia.

Estètica: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 932 06 35 83.
Estaran disponibles tots els serveis a excepció de la depilació.

Servei de Fisiosalut

Només es realitzarà en cas d’urgència i es farà a la Sala d’Estètica, adjunta a la Perruqueria femenina. En cas de necessitar aquest servei, s’ha d’avisar prèviament a Ramon Navarro, al telèfon: 626 428 983.

Tractaments corporals i facials

Aquest servei, que proporciona Ana Riera, també estarà a disposició durant el Torneig. Per motius logístics la seva ubicació serà a la Sala d’Estètica, compartint lloc amb el servei de Fisiosalut. Per a qualsevol informació es pot contactar amb Ana Riera al telèfon: 610 231 014

Botiga

La venda de productes de tennis i pàdel i el servei d’encordat gestionat per Roger Selga segueixen estant disponibles però s’ha de contactar amb ell prèviament trucant al telèfon 607 661 205.

Pàrquing Caputxins

L’habitual pàrquing dels Caputxins està també afectat com a conseqüència de les necessitats logístiques del muntatge del Torneig. El pàrquing queda inoperatiu del 8 al 22 d’abril. Entre els dies 3 i 7 d’abril i del 22 al 26 d’abril es podrà utilitzar de forma parcial i a partir del 27 d’abril l’aparcament estarà totalment disponible