Benvinguts!
Benvinguts!
Previous
Next

Benvinguts!

Benvinguts al Barcelona Open Banc Sabadell 2022 – 69è Trofeu Conde de Godó, una edició del Torneig en la qual, a més de veure i gaudir del tennis del més alt nivell internacional, el Reial Club de Tennis Barcelona – 1899 ofereix a tots els seus Socis i Sòcies serveis, espais, actes i activitats exclusives per tal que aquest sigui el Torneig del Soci / el Godó del Soci.

Espais exclusius

Zona socis
Llotja Pista Rafa Nadal
.
La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899​
La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899​
Previous
Next

La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899

Són zones d’ús reservat per als Socis/es de l’RCTB-1899.

El Punt d’Atenció al Soci/a, situat en l’entrada de la Casa Club, és on els Socis/es poden dirigir-se per a preguntar i consultar tots els seus dubtes. Allà hi trobaran també els quadres de joc del Torneig i l’ordre dels partits de la jornada, així com altra informació dels esdeveniments que puguin ser del seu interès.

El Restaurant de l’RCTB-1899 continuarà oferint els seus serveis durant els dies de Torneig, de forma exclusiva per als Socis/es i els seus convidats.

Com ja és habitual, el Restaurant del Club disposarà d’un buffet amb un menú diari per tots els socis i sòcies. Aquest menú, amb beguda i IVA inclosos, tindrà un preu de 60€ per persona. 

RESERVES: Tots aquells que desitgin dinar al Restaurant de l’RCTB-1899, hauran de reservar taula trucant al telèfon 93 203 69 86, especificant quin dels dos torns volen per dinar (13 hores o 15 hores).   

IMPORTANT: Es podrà accedir a la Casa Club presentant el carnet de Soci/a vigent amb un acompanyant no soci/a. En el cas que un Soci/a vulgui accedir-hi amb més d’un acompanyant no soci/a, aquests hauran de disposar d’entrada del Torneig del dia.

Accés al recinte i a la Pista Rafa Nadal

Els Socis/es podran accedir a tot el recinte i totes les pistes, inclosa la “Pista Rafa Nadal”, el cap de setmana de prèvia només presentant el seu carnet vigent de soci.

A més, dilluns 18, dimarts 19, dimecres 20 i dijous 21 d’abril, podran accedir al recinte i pistes 1 i 2 de Torneig (NO a la Pista Rafa Nadal), a partir de les 17.30 hores, presentant també el seu carnet vigent de soci/a. L’accés serà possible sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament.

Els alumnes de l’Escola de Tennis i Pàdel del Club podran accedir al recinte i a la “Pista Rafa Nadal” des del dissabte 16 d’abril al dijous 21 d’abril. S’hi podrà accedir sempre que hi hagi seients lliures mostrant el carnet que han rebut pel Torneig.

 

Accés a la zona Hospitality

És el punt de trobada i l’espai social per excel·lència al llarg de la celebració del Torneig. Un espai emblemàtic i exclusiu, al qual s’accedeix per invitació i que compta amb un “Restaurant” i una Terrassa pròpies.  En aquesta zona, hi ha també els estands dels patrocinadors i col·laboradors del Torneig, en els quals atenen de forma preferent als seus convidats i clients. Un entorn exclusiu per a gaudir d’un moment relaxat i per a poder conversar amb personalitats del món esportiu, polític, econòmic i social.

Per a accedir a l’Hospitality, com a mesura de seguretat i control d’aforament, tots els socis/es hauran de disposar de l’entrada del dia del Torneig i hauran de posar-se una polsera. Aquesta polsera la podran obtenir cada dia presentant el seu carnet de soci vigent en el Punt d’Informació de la Casa Club, al hall de La Masia.

A més, cada Soci/a podrà accedir a la zona Hospitality amb un acompanyant no soci/a, sempre que aquest disposi també d’entrada del Torneig del dia, vagin junts i els dos es posin la polsera de control. Els Socis/es podran accedir a la zona Hospitality amb el seu convidat durant tots els dies de Torneig, sempre que l’aforament ho permeti.* 

Els Socis/es menors de 16 anys podran accedir a la zona Hospitality, sempre que vagin acompanyats d’un soci/a major d’edat.** 

Els nens/es menors de 5 anys podran accedir a la zona Hospitality sempre de la ma d’un Soci/a major d’edat que haurà d’acompanyar-los en tot moment. Els menors de 5 anys no necessiten entrada.

*Aquestes mesures es prenen per acomplir amb les normatives vigents en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives (Decret 112/2010 de 31/8, Departament d’Interior).

 **El Soci que vagi amb un nen de 6 anys o major, que no sigui soci, se’l considerarà com el seu acompanyant del dia.

 

Restaurant Hospitality

Els socis/es podran fer ús d’aquest Restaurant durant tots els dies de Torneig. El cap de setmana de prèvies (16 i 17 d’abril) el preu del cobert serà de 88€ i es podrà reservar taules de dos a sis comensals.

A partir del dilluns 18 d’abril i fins diumenge 24, el menú que oferirà el Restaurant tindrà un preu de 176€/persona i les taules, a reservar amb antelació, seran de sis comensals. 

Les taules es podran reservar en dos torns: el torn de les 13h i el torn de les 15h. Tots aquells socis/es i els comensals que tinguin taula reservada podran gaudir de La Terrassa situada a l’accés del Restaurant i prendre uns refrigeris cortesia del Torneig. 

Per accedir al Restaurant i la Terrassa s’haurà de recollir una polsera a l’entrada al recinte situada al C/Bosch i Gimpera per l’accés de la Zona Pàdel.

Aquesta Terrassa, a més, estarà excepcionalment oberta a tots els socis/es amb entrada del dia el dijous i divendres 21 i 22 d’abril de 19h a 22h. Serà la Friendly Members Hours! Tots els assistents seran convidats a una vetllada amenitzada amb DJ i refrigeris cortesia del Torneig.  Per accedir a la Terrassa aquests dos dies i en l’horari indicat, s’haurà de mostrar el carnet de soci/a en l’accés al Restaurant. 

Per aquests dos dies, el soci/a podrà accedir amb un convidat/da sempre que l’acompanyant també tingui entrada del dia del Torneig.

Per accedir al Restaurant i la Terrassa s’haurà de recollir una polsera a l’entrada al recinte situada al C/Bosch i Gimpera per l’accés de la Zona Pàdel.

RESERVES: A partir del 4 d’abril els Socis/es que ho desitgin podran reservar taula enviant un correu a reservassociosRCTB@tennium.com o trucant al telèfon 633.458.039.

Oferta gastronòmica al Roof Top

Tots els socis i sòcies que accedeixin a l’Hospitality podran gaudir de l’oferta gastronòmica que s’oferirà al Roof Top, un espai situat a la zona superior de les pistes de pàdel. En aquest recinte, els assistents tindran la possibilitat de experimentar grans moments amb la degustació de diversos plats i tapes amb els que poder celebrar un bon pica pica. Ibèrics, ostres,… una oferta que tractarà de satisfer el paladar de tothom, tal i com es podia fer al ‘Lounge’ del l’antic Restaurant del Village en anteriors edicions del Torneig.

El Roof Top estarà obert de 12h a 20h. 

La Llotja Presidencial de la Pista Rafa Nadal

Aquest espai està reservat per a autoritats i convidats VIP del Torneig. Està situat en el fons E de la “Pista Rafa Nadal” i s’hi accedeix des de la zona Hospitality. Els Socis/es també tindran la possibilitat d’accedir a aquest espai reservat, de dissabte 16 a dimarts 19 d’abril, sempre que hi hagi disponibilitat de places, presentant el carnet de Soci/a vigent i l’entrada del dia.

Els Socis també podran accedir a la Llotja Presidencial per a veure la final de dobles, que tindrà lloc a la “Pista Rafa Nadal” el diumenge 24 d’abril. L’accés podrà realitzar-se directament a la Llotja, presentant  igualment el carnet de Soci/a vigent i l’entrada del dia.

La grada de la Pista Jan Kodes

Part d’aquesta graderia és d’ús exclusiu per als Socis/es de l’RCTB-1899, els qui disposen d’una zona reservada en el fons nord (sota la pèrgola) per a poder gaudir de la competició des d’una perspectiva privilegiada. Els Socis/es poden anar acompanyats, sempre que els acompanyants disposin de l’entrada al Torneig del dia. Aquesta tribuna compta també amb un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Aparcament per a Socis/es

L’RCTB-1899 facilitarà als seus Socis/es un aparcament exclusiu per poder assistir al Barcelona Open Banc Sabadell, ubicat en el Liceu Francès (Pàrquing B), que funcionarà des del dissabte 16, fins al diumenge 24 d’abril a partir de les 10 hores del matí.

L’entrada del PÀRQUING B serà pel carrer Marquès de Mulhacén (uns metres per sota de l’encreuament amb c/ Tòquio).

Per poder realitzar la reserva de la plaça de pàrquing, cal confirmar enviant un correu electrònic a: parking@rctb1899.es, facilitant la següent informació:

 

  1. Matrícula del vehicle que accedirà al pàrquing.
  2. Nom i cognoms del soci/al que accedirà amb aquest vehicle.
  3. Confirmar els dies que desitja accedir a l’aparcament.

És important tenir en compte que el soci/a que tingui acreditada la matricula haurà d’identificar-se amb el seu carnet de soci per poder accedir a l’aparcament.

Places limitades fins a completar aforament!

 

Sostenibilitat: Com a incentiu per a la cura de medi ambient, es premiarà als socis que accedeixin amb vehicles que tinguin el distintiu Ambiental ECO o un Vehicle d’Alta Ocupació (VAO) + de 3 ocupants.

 Aparcament de patinets i bicicletes

Al PARKING A s’habilitarà una zona d’aparcament vigilat per a patinets i bicicletes, a disposició de tots els assistents al Torneig. 

 

A les persones que facin ús d’aquest aparcament se’ls hi obsequiarà amb una ampolla d’aigua i una peça de fruita.

 

AVÍS IMPORTANT – AFECTACIÓ PARKING CAPUTXINS: Informem a tots els nostres socis i sòcies que l’habitual parking dels Caputxins estarà també afectat com a conseqüència de les necessitats logístiques del muntatge del Torneig. El pàrquing estarà inhabilitat parcialment els dies 11 i 12 d’abril, posteriorment quedarà inoperatiu totalment del 13 d’abril al 25 d’abril, i els dies 26, 27 i 28 d’abril es podrà utilitzar de forma parcial. A partir del 29 d’abril, l’aparcament estarà totalment disponible.

Actes i activitats

El Sopar del Soci/a
Roda de premsa per als joves de l'Escola
Previous
Next

El Sopar del Godó

El Sopar del Godó 2022 tindrà lloc el dissabte, 23 d’abril, a les 20.30h, al nou Restaurant de l’Hospitality. Una data molt especial que aquest any coincideix amb la celebració de Sant Jordi. Serà una nit màgica on es podrà gaudir de l’esperit del nostre Club i del Torneig. L’esdeveniment començarà amb un aperitiu a la Terrassa i, a continuació, es donarà pas al sopar. Un vegada finalitzat, gaudirem de música i sorteig de regals.

Per a poder assistir al sopar és necessari realitzar la reserva enviant un correu a ltorres@rctb1899.es abans del 15 d’abril. Passada aquesta data, no s’admetran més reserves.

Recordem als socis que l’aforament és limitat!

PREUS/CATEGORIES*:

  • Soci/a (major de 25 anys):                                  83€
  • Cònjuge de Soci/a (major de 25 anys):            92€
  • Soci/a jove (menor o igual a 25 anys):             48€
  • Cònjuge (menor o igual a 25 anys):                  53€
  • No Soci/a (major de 25 anys):                         104€
  • No Soci/a jove (menor o igual a 25 anys):       72€
Es pot consultar tota la informació del sopar aquí.

Roda de premsa per als joves jugadors/es del Club

La Roda de Premsa per als jugadors joves de l’Escola de Tennis del Club se celebrarà el diumenge 17 d’abril, a les 13h, a la Sala d’entrevistes del Torneig, situada en la planta -1 del Wellness Center. Un acte pensat per a acostar els tennistes professionals als més joves. Un dels tennistes professionals de l’RCTB-1899 que disputi el Torneig estarà a la Sala d’entrevistes per a respondre a totes les preguntes que li vulguin fer els joves assistents, sota la coordinació dels responsables de l’Escola Base. En acabar l’acte, es farà una gran foto de família com a record

Clínic de dobles

Els Socis de l’RCTB-1899 que ho desitgin podran participar i gaudir del Clínic de Dobles, el dimarts 19 d’abril (hora per confirmar), acompanyats de quatre doblistes professionals del circuit ATP que estiguin disputant al Torneig. 

Per inscriure’s en aquesta activitat, s’haurà d’enviar un correu electrònic a escolatennis@rctb1899.es, abans del divendres 15 d’abril. 

Mini Tennis RCTB-1899

Els alumnes de l’Escola Base de Tennis del Club podran participar en el Mini Tennis, que se celebrarà el diumenge 24 d’abril, a les 9.30h, a les pistes d’entrenament del Torneig. 

Per inscriure’s en aquesta activitat, hauran d’enviar un correu electrònic a escolatennis@rctb1899.es, abans del divendres 15 d’abril.

Serveis als socis

Escola de Tennis i Pàdel

Escola de Tennis i Pàdel

Les escoles de Tennis i Pàdel modificaran la seva organització durant la celebració del Torneig per poder atendre gran part dels serveis habituals. Per a més informació, accedeixi al full d’organització aquí.

Acord d'utilització d'instal·lacions en altres Clubs Esportius

Els Socis/es podran seguir mantenint la seva activitat esportiva habitual en diferents clubs de la ciutat, arran dels acords que l’RCTB-1899 ha assolit amb els següents clubs amics: Real Club de Polo de Barcelona, Club Tennis Barcino, Club Esportiu Laietà, Club Tennis La Salut i Bonasport.

Els Socis/es podran seguir jugant a tennis i pàdel a les instal·lacions d’aquests cinc clubs amics. Es poden consultar la disponibilitat de dates, pistes i horaris accedint aquí.

Vestidors

Els vestidors masculí i femení seran d’ús exclusiu pels jugadors del Torneig, des del dijous 14 d’abril fins el dimarts 26 d’abril. Per aquest motiu, sol·licitem als Socis, que abans d’aquesta data, retirin de les taquilles els objectes personals que puguin necessitar. Recordem que durant els dies de Torneig no es podrà entrar a la Casa Club per utilizar els vestuaris, ni les taquilles ni les dutxes.

Guarda-roba

Els Socis/es del Club tenen un servei exclusiu de guarda-roba ubicat a la zona de Control de Pistes.

Horari: El guarda-roba obrirà una hora abans de l’inici del primer partit del dia i tancarà mitja hora després de la finalització del darrer partit.

Important: Els Socis/es que no hagin recollit les seves pertinences abans de l’hora de tancament, hauran de passar a recollir-les el dia següent.

Perruqueria i estètica

Els serveis de perruqueria i estètica del vestidor femení tindran els següents horaris durant el Torneig:

Perruqueriade dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 626 844 200.

Estètica: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 932 06 35 83.

Servei de Fisiosalut

Només es realitzarà en cas d’urgència i es farà a la Sala d’Estètica, adjunta a la Perruqueria femenina. En cas de necessitar aquest servei s’ha d’avisar prèviament a Ramon Navarro, al telèfon: 626 428 983.

Botiga

La venda de productes de tennis i pàdel, i el servei d’encordat gestionat per Roger Selga seguiran estant disponibles a Control de Pistes.