Benvinguts!

Benvinguts al Barcelona Open Banc Sabadell 2023–70è Trofeu Conde de Godó, una edició del Torneig en la qual, a més de veure i gaudir del tennis del més alt nivell internacional, el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ofereix a tots els seus Socis i Sòcies serveis, espais, actes i activitats exclusives per tal que aquest sigui el Torneig del Soci/el Godó del Soci.

Benvinguts!
Benvinguts!
Previous
Next

Espais exclusius

Zona socis
Llotja Pista Rafa Nadal
.
La Casa Club
El Restaurant de l'RCTB-1899​
Previous
Next

La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899

Són zones d’ús reservat per als Socis i Sòcies del Club.

El Punt d’Atenció al Soci/a, situat en l’entrada de la Casa Club, és on els Socis/es poden dirigir-se per a preguntar i consultar tots els seus dubtes. Allà hi trobaran també els quadres de joc del Torneig i l’ordre dels partits de la jornada, així com altra informació dels esdeveniments que puguin ser del seu interès.

El Restaurant de l’RCTB-1899 continuarà oferint els seus serveis durant els dies de Torneig, de forma exclusiva per als Socis/es i els seus convidats.

Com ja és habitual, el Restaurant del Club disposarà d’un menú diari per tots els socis i sòcies, que seran rebuts amb una copa de Gramona cada dia, gentilesa del patrocinador del Club.

El socis/es i els seus acompanyants també disposaran del Saló de l’RCTB-1899, una oportunitat única per dinar envoltat de la història que recullen les vitrines de trofeus.

RESERVES: Tots aquells que desitgin dinar al Restaurant de l’RCTB-1899, hauran de reservar taula trucant al telèfon 93 203 69 86, especificant quin dels dos torns volen per dinar (13 hores o 15 hores). Els Socis i Sòcies de l’RCTB-1899 tindran preferència en la reserva de taula.   

 

IMPORTANT: Es podrà accedir a la Casa Club presentant el carnet de Soci/a vigent amb un acompanyant no soci/a. En el cas que un Soci/a vulgui accedir-hi amb més d’un acompanyant no soci/a, aquests hauran de disposar d’entrada del Torneig del dia.

Accés al recinte i a la Pista Rafa Nadal

Els Socis/es podran accedir a tot el recinte i totes les pistes, inclosa la “Pista Rafa Nadal”, el cap de setmana de prèvia només presentant el seu carnet vigent de soci/a.

A més, dilluns 17, dimarts 18, dimecres 19 i dijous 20 d’abril, que ja es juga la Fase Final del Torneig, podran accedir al recinte, a la Pista Rafa Nadal i les pistes 1 i 2 de Torneig a partir de les 18 hores, presentant també el seu carnet vigent de soci/a. L’accés només serà possible sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament.

Els alumnes de l’Escola de Tennis i Pàdel del Club podran accedir al recinte i a la “Pista Rafa Nadal” des del dissabte 15 al dijous 20 d’abril. S’hi podrà accedir sempre que hi hagi seients lliures mostrant el carnet que han rebut dels seus entrenadors pel Torneig.

Accés a la zona Hospitality

És el punt de trobada i l’espai social per excel·lència del Torneig. Un espai emblemàtic i exclusiu, al qual s’accedeix per invitació i que compta amb un “Restaurant” i una “Terrassa” pròpies.  En aquesta zona, hi ha també les Suites dels patrocinadors i col·laboradors del Torneig, en les quals atenen de forma preferent als seus convidats i clients. Un entorn exclusiu per a gaudir d’un moment relaxat i per a poder conversar amb personalitats del món esportiu, polític, econòmic i social. En aquest espai també es troba la Suite de l’RCTB-1899.

El cap de setmana del 15 i 16 d’abril, excepcionalment, els socis/es del Club podran accedir a l’Hospitality sense necessitat de posseir entrada.

A partir del 17 d’abril, per a accedir a l’Hospitality i a la Suite RCTB-1899, com a mesura de seguretat i control d’aforament, tots els socis/es hauran de disposar de l’entrada del dia del Torneig i hauran de posar-se una polsera. Aquesta polsera la podran obtenir cada dia presentant el seu carnet de soci/a vigent i l’entrada del dia en un dels dos Punts d’Informació, el de la Casa Club, ubicat al hall de La Masia, o el de l’accés VIP, ubicat a l’entrada principal de l’Hospitality (zona pàdel).

A més, cada Soci/a podrà accedir a l’Hospitality amb un acompanyant no soci/a, cada dia, sempre que aquest/a disposi també d’entrada del Torneig del dia, vagin junts i els dos es posin la polsera de control. Els Socis/es podran accedir a la zona Hospitality amb el seu convidat durant tots els dies de Torneig, sempre que l’aforament ho permeti.*  

Els Socis/es menors de 16 anys podran accedir a l’Hospitality, sempre que vagin acompanyats d’un soci/a major d’edat.** 

Els nens/es menors de 4 anys podran accedir a l’Hospitality sempre de la ma d’un Soci/a major d’edat que haurà d’acompanyar-los en tot moment. Els nens/es d’aquesta franja d’edat no necessiten entrada. L’entrada és gratuïta fins els 4 anys.

DRET A DUES CONSUMICIONS***: Cada soci/a i el seu o seva acompanyant rebran en el moment de recollir la polsera d’accés, dos tiquets que els donarà dret a dues consumicions a cadascun d’ells: un refresc o cervesa al Roof Top i el còctel del Godó by Javier de Las Muelas, a la Terrassa. Aquesta promoció serà vàlida de dilluns 17 a diumenge 23 d’abril.  

*Aquestes mesures es prenen per acomplir amb les normatives vigents en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives (Decret 112/2010 de 31/8, Departament d’Interior).

 **El Soci/a que vagi amb un nen/a de 5 anys o major que no sigui soci, se’l considerarà com el seu acompanyant del dia. 

***Els Socis/es menors de 18 anys no podran consumir begudes alcohòliques.

 

Restaurant i Terrassa Hospitality (falta actualitzar)

Els socis/es podran fer ús del Restaurant de l’Hospitality durant tots els dies de Torneig.

El cap de setmana de prèvies (15 i 16 d’abril) el preu del cobert serà de 92€ (IVA inclòs).

A partir del dilluns 17 d’abril i fins diumenge 23, el menú que oferirà el Restaurant tindrà un preu de 192,50 (IVA inclòs). En aquest cas, només es podran fer reserves de taules senceres, que seran de sis comensals.

Hi haurà dos torns de dinar: el torn de les 13h a 14.30h i el torn de les 15h a 16.30h.

RESERVES:  A partir del 3 d’abril els Socis/es que ho desitgin podran reservar taula enviant un correu a reservassociosRCTB@tennium.com indicant:

 • Número de comensals
 • Data
 • Torn

Un cop feta la reserva l’organització confirmarà tamabé via mail la disponibilitat i detallarà el procés de pagament que s’haurà d’efectuar per avançat.

Tots aquells socis/es i els comensals que tinguin taula reservada podran gaudir de La Terrassa situada a l’accés del Restaurant i prendre uns refrigeris abans de dinar, cortesia del Torneig. Recordem que per accedir al Restaurant i la Terrassa s’haurà de recollir una polsera a l’entrada de l’Hospitality (accés per c/ Bosch i Gimpera Zona Pàdel).

Tots els dies a partir de les 18 hores, a excepció del dimecres 19 i dissabte 22 d’abril que hi ha diversos esdeveniments del Torneig programats, els socis/es i els seu o seva acompanyant del dia podran accedir a la Terrassa presentant el carnet de soci/a i la entrada del dia. En aquest espai hi trobaran servei de bar.

Oferta gastronòmica al Roof Top

Tots els socis i sòcies que accedeixin a l’Hospitality podran gaudir de l’oferta gastronòmica que s’oferirà al Roof Top, un espai situat a la zona superior de les pistes de pàdel. En aquest recinte, els assistents tindran la possibilitat de experimentar grans moments amb la degustació de diversos plats i tapes amb els que poder celebrar un bon pica pica, una oferta que tractarà de satisfer el paladar de tothom.

El Roof Top estarà obert de 12h a 20h. 

La Llotja Presidencial de la Pista Rafa Nadal

Aquest espai està reservat per a autoritats i convidats VIP del Torneig. Està situat en el fons E de la “Pista Rafa Nadal” i s’hi accedeix des de l’Hospitality. Els Socis/es també tindran la possibilitat d’accedir a aquest espai reservat, de dissabte 15 a dijous 20 d’abril, fins les 13 hores. També ho podran fer a partir de les 18h. En tots dos casos es podrà accedir sempre que hi hagi disponibilitat de seients.

Els Socis/es també podran accedir a la Llotja Presidencial per a veure la final de dobles, que tindrà lloc a la “Pista Rafa Nadal” el diumenge 23 d’abril, a partir de les 13.30h. L’accés podrà realitzar-se directament a la Llotja, presentant  igualment el carnet de Soci/a vigent i l’entrada del dia, i sempre subjecte a disponibilitat d’aforament. 

La grada de la Pista Andrés Gimeno

Part d’aquesta graderia és d’ús exclusiu per als Socis/es de l’RCTB-1899, els qui disposen d’una zona reservada en el fons nord (sota la pèrgola) per a poder gaudir de la competició des d’una perspectiva privilegiada. Els Socis/es poden anar acompanyats, sempre que els acompanyants disposin de l’entrada al Torneig del dia. Aquesta tribuna compta també amb un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Aparcament per a Socis/es

L’RCTB-1899 facilitarà als seus Socis/es aparcament exclusiu per poder assistir al Barcelona Open Banc Sabadell. Aquest només estarà disponible els caps de setmana de Torneig i funcionarà a partir de les 10 hores del matí.

El PÀRQUING A estarà disponible els dos caps de setmana (15/16 d’abril i 22/23 d’abril). El seu accés serà pel carrer Marquès de Mulhacén pocs metres abans d’arribar al carrer Bosch i Gimpera (veure mapa).  

El PÀRQUING B estarà disponible el cap de setmana de les semifinals i finals (22/23 d’abril) i el seu accés serà pel carrer Marquès de Mulhacén, uns metres per sota de l’encreuament amb el carrer Tòquio (veure mapa).

Per poder realitzar la reserva de la plaça de pàrquing, cal confirmar enviant un correu electrònic a: parking@rctb1899.es, facilitant la següent informació:

 1. Matrícula del vehicle que accedirà al pàrquing.
 2. Nom i cognoms del soci/al que accedirà amb aquest vehicle.
 3. Confirmar els dies que desitja accedir a l’aparcament.

Totes les peticions rebran la resposta amb un e-mail de confirmació de plaça, requisit imprescindible per poder accedir a l’aparcament.

És important tenir en compte que el soci/a que tingui acreditada la matricula haurà d’identificar-se amb el seu carnet de soci per poder accedir a l’aparcament.

Places limitades fins a completar aforament!

 

Aparcament de patinets i bicicletes

Al la pista de tennis número 19 del Club s’habilitarà una zona d’aparcament vigilat per a patinets i bicicletes, a disposició de tots els assistents al Torneig. 

A les persones que facin ús d’aquest aparcament se’ls hi obsequiarà amb una ampolla d’aigua i una peça de fruita.

AVÍS IMPORTANT – AFECTACIÓ PARKING CAPUTXINS: Informem a tots els nostres socis i sòcies que l’habitual parking dels Caputxins estarà també afectat com a conseqüència de les necessitats logístiques del muntatge del Torneig. El pàrquing quedarà inoperatiu del 10 al 25 d’abril. Els dies 26 i 27 d’abril es podrà utilitzar de forma parcial i a partir del 28 d’abril l’aparcament estarà totalment disponible.

Actes i activitats

El Sopar del Soci/a
Roda de premsa per als joves de l'Escola
Previous
Next

El Sopar del Godó

El Sopar del Godó 2023 tindrà lloc el dissabte, 22 d’abril, a partir de les 20.30h, al Restaurant de l’Hospitality. Serà una nit màgica on es podrà gaudir de l’esperit del nostre Club i del Torneig, que enguany celebra la seva 70a edició. L’esdeveniment començarà amb un aperitiu a la Terrassa i, a continuació, es donarà pas al sopar. Una vegada finalitzat, gaudirem de sorteig de regals i música de DJ.

Per a poder assistir al Sopar és necessari realitzar la reserva enviant un correu a ltorres@rctb1899.es abans del 12 d’abril. Passada aquesta data, no s’admetran més reserves.

Recordem als socis que l’aforament és limitat!

 PREUS/CATEGORIES*:

 • Soci/a(major de 25 anys):                                 86€
 • Cònjuge de Soci/a(major de 25 anys):            95€
 • Soci/a jove(menor o igual a 25 anys):             69€
 • Associat/da (major de 18 anys):                      79€    
 • Cònjuge (menor o igual a 25 anys):                 86€
 • No Soci/a                                                           112€

Es pot consultar tota la informació del sopar aquí.

Tour inside

Aquest any, en motiu del 70è aniversari del Torneig, els Socis i Sòcies que ho desitgin podran fer un Tour amb guia per algunes de les instal·lacions del Torneig. Serà una oportunitat única per descobrir interioritats i inspeccionar les zones on habitualment els espectadors tenen l’accés restringit.

Aquestes visites guiades es faran en grup de 10 persones tots els dies de Torneig a les 10 hores del matí. Per assistir-hi serà necessari comptar amb l’entrada d’aquell dia i fer la sol·licitud prèvia al correu eventos@rctb1899.es, des d’on es confirmarà o no la plaça.

Roda de premsa per als joves jugadors/es del Club

La Roda de Premsa per als jugadors joves de l’Escola de Tennis del Club se celebrarà el diumenge 16 d’abril, a les 13h, a la Sala d’entrevistes del Torneig, situada en la planta -1 del Wellness Center. Un acte pensat per a acostar els tennistes professionals als jugadors més joves.

 

Un dels jugadors del quadre principal del Barcelona Open Banc Sabadell assistirà a la Sala d’entrevistes per a respondre a totes les preguntes que li vulguin fer els joves assistents, sota la coordinació dels responsables de l’Escola Base. En acabar l’acte, es farà una gran foto de família com a record.

Clínic de dobles

Els Socis/es de l’RCTB-1899 que ho desitgin podran participar i gaudir del Clínic de Dobles, el dimarts 18 d’abril, a les 18h, acompanyats de quatre doblistes professionals del circuit ATP que estiguin disputant al Torneig. 

Per inscriure’s en aquesta activitat, s’haurà d’enviar un correu electrònic a escolatennis@rctb1899.es, abans del divendres 14 d’abril. Aquesta activitat està oberta a tots els socis i sòcies tinguin o no entrada del dia.

Mini Tennis RCTB-1899

Els alumnes de l’Escola Base de Tennis del Club podran participar en el Mini Tennis, que se celebrarà el diumenge 23 d’abril, a les 9.30h, a les pistes d’entrenament del Torneig. 

Per inscriure’s en aquesta activitat, hauran d’enviar un correu electrònic a escolatennis@rctb1899.es, abans del divendres 14 d’abril.

Serveis als socis

Escola de Tennis i Pàdel

Escola de Tennis i Pàdel

Les escoles de Tennis i Pàdel modificaran la seva organització durant la celebració del Torneig per poder atendre gran part dels serveis habituals. Per a més informació, accedeixi al full d’organització aquí.

Acord d'utilització d'instal·lacions en altres Clubs Esportius

Els Socis/es podran seguir mantenint la seva activitat esportiva habitual en diferents clubs de la ciutat, arran dels acords que l’RCTB-1899 ha assolit amb els següents clubs amics: Real Club de Polo de Barcelona, Club Tennis Barcino, Club Esportiu Laietà, Club Tennis de La Salut i Bonasport.

Els Socis/es podran seguir jugant a tennis i pàdel a les instal·lacions d’aquests cinc clubs amics. A més, el Bonasport cedeix als nostres socis i sòcies la seva sala de Fitness i la piscina coberta, i el CT Barcino també ofereix la seva piscina.

Es pot consultar la disponibilitat de dates, instal·lacions i horaris accedint aquí.

Vestidors

Els vestidors masculí i femení de l’RCTB-1899 seran d’ús exclusiu pels jugadors del Torneig, des del dijous 13 d’abril fins el dimarts 25 d’abril. Per aquest motiu, sol·licitem als Socis i Sòcies, que abans d’aquesta data, retirin de les taquilles els objectes personals que puguin necessitar. Recordem que durant els dies de Torneig no es podrà accedir als vestidors, ni fer ús de les taquilles ni de les dutxes.

Wellness Center i Piscina

Durant el Torneig la zona de la Piscina i del Wellness Center també serà d’us exclusiu pels tennistes que disputin el Torneig. Aquestes zones quedaran inhabilitades pels Socis i Sòcies a partir del dijous 13 d’abril i ja estaran operatives a partir del dimarts 25 d’abril. Per necessitats logístiques, les altres sales del Wellness Center també estaran fora de servei.

Guarda-roba

Els Socis/es del Club tenen un servei exclusiu de guarda-roba ubicat al Kilòmetre, accedint per la zona de l’snack.

Horari: El servei de guarda-roba obrirà una hora abans de l’inici del primer partit del dia i tancarà mitja hora després de la finalització del darrer partit.

Important: Els Socis/es que no hagin recollit les seves pertinences abans de l’hora de tancament, hauran de passar a recollir-les el dia següent.

Perruqueria i estètica

Els serveis de perruqueria i estètica del vestidor femení tindran els següents horaris durant el Torneig: 

Perruqueria: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 626 844 200.

Per ser ateses el dilluns dia 17 d’abril s’haurà de demanar cita prèvia. 

Estètica: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 932 06 35 83.

Estaran disponibles tots els serveis a excepció de la depilació.

Servei de Fisiosalut

Només es realitzarà en cas d’urgència i es farà a la Sala d’Estètica, adjunta a la Perruqueria femenina. En cas de necessitar aquest servei, s’ha d’avisar prèviament a Ramon Navarro, al telèfon: 626 428 983.

Botiga

La venda de productes de tennis i pàdel, i el servei d’encordat gestionat per Roger Selga, seguiran estant disponibles però s’haurà de contactar amb ell prèviament al telèfon 607661205.