Benvinguts!
Benvinguts
Ballkids
Ballkids

Benvinguts!

Benvinguts al Barcelona Open Banc Sabadell 2019 – 67è Trofeu Conde de Godó, una edició del Torneig en la qual, a més de veure i gaudir del tennis del més alt nivell internacional, el Reial Club de Tennis Barcelona – 1899 ofereix a tots els seus Socis i Sòcies serveis, espais, actes i activitats exclusives per què aquest sigui el Torneig del Soci / el Godó del Soci.

Espais exclusius

La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899​
La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899​
El Village
El Village
El Village
La Llotja Presidencial de la Pista Rafa Nadal​
La Grada de la "Pista Manuel Orantes"​

La Casa Club i el Restaurant de l'RCTB-1899

Són zones d’ús reservat per als Socis de l’RCTB-1899. El Punt d’Atenció al Soci, situat en l’entrada de la Casa Club, és on els Socis poden dirigir-se per a preguntar i consultar tots els seus dubtes. Allà hi trobaran també els quadres de joc del Torneig i l’ordre dels partits de la jornada, així com altra informació de l’esdeveniment que pugui ser del seu interès.

El Restaurant continuarà oferint els seus serveis durant aquests dies, de forma exclusiva per als Socis i els seus convidats.

Important Es podrà accedir a la Casa Club presentant el carnet de Soci vigent. En el cas de portar acompanyants no socis, sempre hauran d’accedir juntament amb el Soci. En el cas que el Soci ja sigui dins la Casa Club, aquest haurà de sortir a recollir l’acompanyant. 

Accès al recinte i "Pista Rafa Nadal"

Els socis podran accedir a tot el recinte i totes les pistes, inclosa la “Pista Rafa Nadal”, el cap de setmana de prèvia únicament presentant el seu carnet vigent de soci.

A més, dilluns 22 i dimarts 23 d’abril, podran accedir al recinte i pistes 1 i 2 de Torneig (NO a la Pista Rafa Nadal), a partir de les 18 hores, presentant també el seu carnet vigent de soci. 

El Village

És el punt de trobada i l’espai social per excel·lència al llarg de la celebració del Torneig. Un espai emblemàtic i exclusiu, al qual s’accedeix per invitació i que compta amb un “Restaurant” i un “Lounge” propis.  En aquesta zona, estan també els estands dels patrocinadors i col·laboradors del Torneig, en els quals atenen de forma preferent als seus convidats i clients. Un entorn exclusiu per a gaudir d’un moment relaxat i per a poder conversar amb personalitats del món esportiu, polític, econòmic i social.

Com cada any, l’RCTB-1899 te presència en el Village.  Però enguany, l’RCTB-1899 disposarà de dos espais exclusius, un estand ubicat al costat dret de l’accés de la Llotja Presidencial, i un altre ubicat a “La Terraza” (la part superior de la instal·lació de pàdel). L’estand ubicat al costat de la Presidència tindrà un ús institucional, i serà on el Club celebrarà els actes oficials com homenatges, recepcions de convidats, reunions amb institucions o patrocinadors, etc. Per un altre costat, l’estand ubicat en la part superior del pàdel, serà un espai on els Socis podran seure, relaxar-se amb els amics, prendre un petit refrigeri i gaudir de la vista del Torneig.

Per a accedir al Village, com a novetat aquest any i com a mesura de seguretat i control d’aforament, tots els socis hauran de posar-se una polsera. Aquesta polsera la podran obtenir cada dia presentant el seu carnet de soci vigent en un dels dos mostradors d’Accés al Village habilitats a aquest efecte: el situat sota la graderia lateral C-D de la “Pista Rafa Nadal” o el  situat a la zona del pàdel.

A més, cada Soci podrà accedir al Village amb un acompanyant no soci, sempre que vagin junts i els dos es posin la polsera de control. Els Socis podran accedir al Village amb el seu convidat durant tots els dies de Torneig, sempre que l’aforament ho permeti.*

Els Socis menors de 16 anys podran accedir al Village, sempre que vagin acompanyats d’un soci major d’edat.**

Els nens menors de 5 anys podran accedir al Village sempre de la ma d’un Soci major d’edat que haurà d’acompanyar-los en tot moment. Els menors de 5 anys no necessiten entrada.

*Aquestes mesures es prenen per acomplir amb les normatives vigents en matèria d’espectacles públics i activitats recreatives (Decret 112/2010 de 31/8, Departament d’Interior).

 **El Soci que vagi amb un nen de 6 anys o major, que no sigui soci, se’l considerarà com el seu acompanyant del dia. 

La Llotja Presidencial de la "Pista Rafa Nadal"

Aquest espai està reservat per a autoritats i convidats VIP del Torneig. Està situat en el fons E de la “Pista Rafa Nadal” i s’accedeix des del Village. Els Socis també tindran la possibilitat d’accedir a aquest espai reservat, de dissabte 20 a dimecres 24 d’abril, sempre que hi hagi disponibilitat, presentant el carnet de Soci vigent i l’entrada del dia.

Els Socis també podran accedir a la Llotja Presidencial per a veure la final de dobles, que tindrà lloc a la “Pista Rafa Nadal” el diumenge 28 d’abril. L’accés podrà realitzar-se directament a la Llotja, presentant igualment el carnet de Soci vigent i l’entrada del dia.

La Grada de la "Pista Manuel Orantes"

Part d’aquesta graderia és d’ús exclusiu per als Socis de l’RCTB-1899, els qui disposen d’una zona reservada en el fons nord (sota la pèrgola) per a poder gaudir de la competició des d’una perspectiva privilegiada. Els Socis poden anar acompanyats, sempre que els acompanyants disposin de l’entrada al Torneig del dia. Aquesta tribuna compta també amb un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.

Alumnes de l'Escola de Tennis i Pàdel

Els alumnes de l’Escola de Tennis i Pàdel del Club podran accedir al recinte i a la “Pista Rafa Nadal” del dissabte, 20 d’abril al dijous, 25 d’abril. S’hi podrà accedir mostrant el seu carnet de soci o associat vigent.

Aparcament per a Socis

Aquest any, l’RCTB-1899 facilitarà als seus Socis un aparcament exclusiu per poder assistir al Barcelona Open Banc Sabadell, ubicat en el Liceu Francès (Pàrquing B), que funcionarà des del dissabte, 20 fins al diumenge, 28 d’abril.

L’entrada del PÀRQUING B serà pel carrer Marquès de Mulhacén (uns metres per sota de l’encreuament amb c/ Tòquio).

Per poder realitzar la reserva de la plaça de pàrquing, cal confirmar enviant un correu electrònic a: eventos@rctb1899.es, facilitant la següent informació:

  1. Matrícula del vehicle que accedirà al pàrquing.
  2. Nom i cognoms del soci/al que accedirà amb aquest vehicle.
  3. Confirmar els dies que desitja accedir a l’aparcament.

És important tenir en compte que el soci/a que tingui acreditada la matricula haurà d’identificar-se amb el seu carnet de soci per poder accedir a l’aparcament.

Places limitades fins a completar aforament!

Sostenibilitat: Com a incentiu per a la cura de medi ambient, es premiarà als socis que accedeixin amb vehicles que tinguin el distintiu Ambiental ECO o un Vehicle d’Alta Ocupació (VAO) + de 3 ocupants.

Aparcament de patinets i bicicletes

Al PARKING A s’habilitarà una zona d’aparcament vigilat per a patinets i bicicletes, a disposició de tots els assistents al Torneig.

 

A les persones que facin ús d’aquest aparcament se’ls hi obsequiarà amb una ampolla d’aigua i una peça de fruita.

Actes i activitats

El Sopar del Godó​
El Sopar del Godó​
Roda de Premsa per als Joves Jugadors del Club​
Roda de Premsa per als Joves Jugadors del Club​
Clínic de Dobles​
Clínic de Dobles​
Mini Tennis RCTB-1899​
Clínic Peugeot
Donació de Sang
Conferència sobre Sostenibilitat

El Sopar del Godó

El Sopar del Godó 2019 tindrà lloc el dissabte, 27 d’abril, a les 21h, en el Restaurant del Village. Una nit màgica on es podrà gaudir de l’esperit del nostre Club i del Torneig. L’esdeveniment començarà amb un aperitiu en la zona del Village Lounge i, a continuació, es donarà pas al sopar. Una cop finalitzat el sopar, gaudirem de música i ball.

Per a poder assistir al sopar és necessari realitzar la reserva aquí, abans del 19 d’abril. Passada aquesta data, no s’admetran més reserves.

Recordem als socis que l’aforament és limitat!

Preus

Soci (major de 25 anys): 65€
Cònjuge de Soci (major de 25 anys): 75€
Soci jove (menor o igual a 25 anys): 28€
Cònjuge (menor o igual a 25 anys): 35€
No Soci (major de 25 anys): 85€
No Soci jove (menor o igual a 25 anys): 48€

Conferència sobre Sostenibilitat - Play for the Planet

El Barcelona Open Banc Sabadell – 67è Trofeu Conde de Godó organitza la conferència:

“MATCH POINT: BEYOND SUSTAINABILITY”

L’acte tindrà lloc el dijous, 25 d’abril, de 19 a 21 hores, al Poliesportiu del Club, i es durà a terme en format de taula rodona per debatre la relació entre el món de l’esport, el seu entorn i com aconseguir maximitzar el seu impacte positiu a tots els nivells: social, mediambiental i econòmic.

L’assistència es gratuïta, Es prega confirmació a eventos@rctb1899.es, abans del 22 d’abril.

Places limitades!

Roda de Premsa per als Joves Jugadors del Club

La Roda de Premsa per als jugadors joves de l’Escola de Tennis del Club se celebrarà el diumenge 21 d’abril, a les 13h, a la Sala d’entrevistes del Torneig, situada en la planta -1 del Wellness Center. Un acte pensat per a acostar els tennistes professionals als més joves. Un dels tennistes professionals de l’RCTB-1899 que disputi el Torneig estarà a la Sala d’entrevistes per a respondre a totes les preguntes que li vulguin fer els joves assistents, sota la coordinació dels responsables de l’Escola Base. En acabar l’acte, es farà una gran foto de família com a record.

Clínic de Dobles

Els Socis de l’RCTB-1899 que ho desitgin podran participar i gaudir del Clínic de Dobles, el dimarts 23 d’abril (hora per confirmar), acompanyats de quatre doblistes professionals del circuit ATP que estiguin disputant al Torneig.

Per inscriure’s en aquesta activitat, s’haurà d’enviar un correu electrònic a escolatennis@rctb1899.es, abans del divendres 19 d’abril.

Mini Tennis RCTB-1899

Els alumnes de l’Escola Base de Tennis del Club podran participar en el Mini Tennis, que se celebrarà el diumenge 28 d’abril, a les 10h, a les pistes d’entrenament del Torneig.

Per inscriure’s en aquesta activitat, hauran d’enviar un correu electrònic a escolatennis@rctb1899.es, abans del divendres 19 d’abril.

Serveis als socis

Guarda-roba
Guarderia
Guarderia
Servei Wellness Center i Piscina
Servei Wellness Center i Piscina
Servei de Fisiosalut
Punt Informació Casa Club

Guarda-roba

Els Socis del Club tenen un servei exclusiu de guarda-roba ubicat a la zona de Control de Pistes.

Horari: El guarda-roba obrirà una hora abans de l’inici del primer partit del dia i tancarà mitja hora després de la finalització del darrer partit.

Important: Els Socis que no hagin recollit les seves pertinences abans de l’hora de tancament hauran de passar a recollir-les al dia següent.

Guarderia

La Casa Club acollirà aquest servei pels fills i nets dels Socis durant tots els dies que duri el Torneig.

Ubicació: La guarderia mantindrà la ubicació de l’any passat. Estarà situada a la sala de jocs/anglès a la planta -1 de la Masia de l’RCTB-1899.

Horari: De dilluns a divendres, a partir de les 14.30h. Dissabtes, diumenges i festius, obrirà una hora abans de l’inici del primer partit i tancarà mitja hora després de la finalització del darrer partit.

Important: Podran gaudir d’aquest servei els nens a partir de tres anys.

Vestidors

Els vestidors masculí i femení seran d’ús exclusiu pels jugadors del Torneig, des del dissabte 20 d’abril, fins a la seva finalització, el diumenge 28 d’abril. Per aquest motiu, demanem als Socis que abans d’aquesta data retirin de les taquilles tots aquells objectes personals que puguin necessitar.

Els serveis de perruqueria, estètica i massatges del vestidor femení tindran els següents horaris durant el Torneig:

Perruqueriade dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 626 844 200 (Angela Manukyan).

Estètica: de dilluns a divendres de 9.30 a 18.30h.
Dissabtes de 9.00h fins a les 14.00h.
Telèfon: 932 06 35 83 (Maria Pavluchenko).

Massatge: dilluns i dimecres de 9.30 a 19h; dimarts de 9.30 a 15h; i dijous de 9.30 a 17.30h.

Escola de Tennis i Pàdel

Les escoles de Tennis i Pàdel modificaran la seva organització durant la celebració del Torneig per poder atendre gran part dels serveis habituals. Per a més informació, accedeixi al full d’organització  aquí.

Acord d'Utilització d'Instal·lacions en Altres Clubs Esportius

Els Socis podran seguir mantenint la seva activitat esportiva habitual en diferents clubs de la ciutat, arran dels acords que l’RCTB-1899 ha assolit amb els següents clubs amics: Real Club de Polo de Barcelona, Club Esportiu Bonasport, Club Tennis Barcino i Club Esportiu Laietà.

Servei de Wellness Center i Piscina

La Sala d’Activitats Dirigides de l’RCTB-1899 no estarà disponible des del dilluns 15 d’abril, i fins al dimecres 1 de maig (ambdós dies inclosos).

La Sala de Fitness estarà fora de servei des del divendres 19 d’abril, fins el dimecres 1 de maig (ambdós dies inclosos).

Per realitzar aquestes activitats esportives, els socis es podran dirigir al Club Esportiu Bonasport i utilitzar tant la seva sala de fitness, com les sales d’activitats dirigides i la piscina, del 15 d’abril al 2 de maig.

Els horaris de les classes dirigides es poden consultar aquí.

Es podrà accedir a les seves instal·lacions presentant el carnet de Soci de l’RCTB-1899.

*Si ho prefereixen, els Socis podran utilitzar la piscina de l’RCTB-1899 en horari de 7.30h a 9h.

Pistes de Tennis i Pàdel

Els Socis podran seguir jugant a tennis i pàdel en les instal·lacions de tots quatre clubs amics. Es poden consultar la disponibilitat de dates, pistes i horaris accedint aquí.

Botiga

La venda de productes de tennis i pàdel, i el servei d’encordat gestionat per Roger Selga seguiran estant disponibles a Control de Pistes.

Servei de Fisiosalut

El servei es mantindrà a la seva ubicació habitual, però en horari reduït. És necessari contactar directament amb Ramon Navarro, al telèfon: 626 428 983.

La Terraza

Veniu a visitar La Terraza!
La Terraza té una vista privilegiada
Descobreix La Terraza, una zona exclusiva

Vine a visitar La Terraza!

La Terraza és un espai ubicat a la part superior de la instal·lació de pàdel de l’RCTB-1899, és la zona dedicada a l’oci, a la música, a la restauració i és on aquest any estarà ubicada la carpa social de l’RCTB-1899. En aquest espai podran gaudir de la companyia dels seus convidats en un lloc reservat per a la tranquil·litat. 

Descobreix una terrassa exclusiva, assolellada, amb un espai de restauració  a l’aire lliure, amb productes gourmet per poder compartir amb amics.

Un ambient selecte, en un espai amb molt d’encant, en el qual, a més, podràs escoltar música en directe, prendre una copa en bona companyia i gaudir d’una vista privilegiada.

Com a novetat, aquest any, en el nou espai La Terraza Améli, ubicada al costat de la carpa social de l’RCTB-1899, podran degustar ostres i altres productes gourmet.

Els socis podran accedir a tot el recinte de La Terraza lliurement mostrant el seu carnet de soci.