La Fundació Tennis Barcelona,
Charity Partner del Torneig

El Torneig serà el millor aparador per tota l’acció solidària que duu a terme el Club, des que l’any passat va ser reconeguda com a Charity Partner (Partner Solidari) en aquest any tant especial, en què celebrem el 125 aniversari del Club i el 5è de la Fundació. I per a celebrar-ho, tindrem una llarga llista d’activitats i iniciatives solidàries que us expliquem a continuació.

La Raqueta Solidària, la raqueta del campió pot ser teva!

Des d’ara, i fins a la finalització del Barcelona Open Banc Sabadell – 71è Trofeu Conde de Godó, la Fundació Tennis Barcelona té en marxa “La Raqueta Solidària”, el sorteig de la raqueta del campió del Torneig.

www.raquetasolidaria.org es poden obtenir les participacions, que també estaran disponibles al Punt d’Informació de la Raqueta Solidària del Fan Boulevard durant el Torneig. Cada donatiu de 10€* dóna dret a una participació. Es podrà participar al sorteig fins dimarts 23 d’abril, dos dies després que s’hagi disputat la final d’aquesta edició i el sorteig es farà el 24 d’abril a les instal·lacions del Club.

Tota la recaptació s’adreçarà a l’Escola de Tennis Solidari de la Fundació Tennis Barcelona, que ofereix classes setmanals de tennis adreçades a més de 300 nens i nenes en risc d’exclusió, així com berenars saludables. Totes les classes es fan a més de 10 barris diferents de la Barcelona i de l’àrea metropolitana.

Amb la campanya “La Raqueta Solidària”, la Fundació es marca com a repte aconseguir 25.000 euros, que es destinaran íntegrament a l’Escola de Tennis Solidari de l’RCTB-1899 .

VENDA ANTICIPADA: aconsegueix un 2 x 1 si hi participes abans del 13 d’abril (una participació extra per cada aportació de 10€).

(*) La teva donació desgrava fiscalment i rebràs el certificat corresponent.

El Clínic, la inclusió a la Pista Rafa Nadal

Els nens i nenes de l’Escola de Tennis Solidari del Club, que participen als programes “Tennis amb Valors” i “Play All”, assistiran convidats al Clínic. Els Special Olympics, un any més, jugaran a tennis a la Pista Rafa Nadal amb algun dels jugadors del quadre oficial.

Un Torneig amb Blind Tennis

La Fundació organitzarà per tercer any consecutiu una sessió de Blind Tennis amb membres de l’ONCE, en una sessió en la qual participarà de nou Raúl Fuentes, expert en aquesta disciplina i amb la participació d’alguns jugadors del Torneig.

Campanya de donació de sang i plasma

Un any més, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, el diumenge 14 d’abril a partir de les 9h del matí, al Poliesportiu del Reial Club de Tennis Barcelona, s’habilitarà un espai per fer donació de sang i plasma, sense cap mena de dubte un gest senzill però carregat de solidaritat. Tots els donants rebran una entrada del mateix diumenge per assistir al Torneig i pel següent dilluns. A més, tots ells i elles entraran en el sorteig d’una entrada doble per a les finals del Torneig del diumenge 21 d’abril.

Els convidats més especials

Com cada any, tindrem les visites de pacients de Sant Joan de Déu, d’Arapdis així como los alumnos de Tennis per Tothom, que treballa perquè el tennis sigui un esport cada dia més inclusiu.

Els voluntaris, un equip imprescindible

Un any més la Fundació tindrà un equip de voluntaris excepcional, que dinamitzarà el punt informatiu de la Fundació i la Raqueta Solidària al Fan Boulevard, on a més de participar al sorteig, els més petits gaudiran amb jocs.

La trobada dels Players de la Fundació

La Fundació organitzarà una trobada per als Players i amics de la Fundació, per brindar per les novetats i creixement de la Fundació del Club.

Cites imprescindibles per a tots els que practiquem El Tennis que Suma!