La Fundació Tennis Barcelona,
Charity Partner del Torneig

El Torneig serà el millor aparador per tota l’acció solidària que duu a terme el Club, ja que la Fundació ha estat reconeguda com a Charity Partner (Partner Solidari) en aquest any tant especial, en què celebrem el 70 aniversari del nostre Torneig. I per a celebrar-ho, tindrem una llarga llista d’activitats i iniciatives solidàries que us expliquem a continuació.

La Raqueta Solidària, la raqueta del campió pot ser teva!

Des d’ara, i fins a la finalització del Barcelona Open Banc Sabadell – 70è Trofeu Conde de Godó, la Fundació Tennis Barcelona té en marxa “La Raqueta Solidària”, el sorteig de la raqueta del campió del Torneig.

A www.raquetasolidaria.org es podran obtenir les participacions, que també estaran disponibles al Punt d’Informació de la Raqueta Solidària del Fan Boulevard durant el Torneig. Cada donatiu de 10€* dóna dret a una participació. Es podrà participar al sorteig fins dimarts 25 d’abril, dos dies després que s’hagi disputat la final d’aquesta edició i el sorteig es farà el 26 d’abril a les instal·lacions del Club.

Tota la recaptació s’adreçarà a l’Escola de Tennis Solidari de la Fundació Tennis Barcelona, que ofereix classes setmanals de tennis adreçades a més de 300 nens i nenes en risc d’exclusió, així com berenars saludables. Totes les classes es fan a 10 barris diferents de la Barcelona i de l’àrea metropolitana.

Amb la campanya ‘La raqueta + solidària’, la Fundació es marca com a repte aconseguir 25.000 euros, que es destinaran a habilitar nous centres per fer classes de tennis durant tot un any acadèmic.

VENDA ANTICIPADA: aconsegueix un 2 x 1 si hi participes abans del 14 d’abril (una participació extra per cada aportació de 10€).

(*) La teva donació desgrava fiscalment i rebràs el certificat corresponent.

El Clínic, la inclusió a la Pista Rafa Nadal

Els nens i nenes de l’Escola de Tennis Solidari del Club, que participen als programes “Tennis amb Valors” i “Play All”, assistiran convidats al Clínic. Els Special Olympics, un any més, jugaran a tennis a la Pista Rafa Nadal amb algun dels jugadors del quadre oficial.

Els Aces Solidaris

La Fundació serà un any més entitat beneficiària dels Aces Solidaris del Banc Sabadell, la gran aposta solidària del patrocinador principal del Torneig.

Un Torneig amb Blind Tennis

La Fundació organitzarà per segon any consecutiu una demostració de Blind Tennis amb membres de l’ONCE, en una sessió dirigida per Raúl Fuentes, expert en aquesta disciplina i amb la participació d’alguns jugadors del Torneig.

Els convidats més especials

Com cada any, tindrem les visites de pacients de Sant Joan de Déu, així com el nou col·lectiu Tennis per Tothom, que treballa perquè el tennis sigui un esport cada dia més inclusiu.

Els voluntaris, un equip imprescindible

Aquest any tindrem un equip de voluntaris excepcional, que dinamitzarà el punt informatiu de la Fundació i la Raqueta Solidària al Fan Boulevard, on a més de participar al sorteig, els més petits gaudiran amb jocs. Tots els voluntaris/es han estat ballkids del Torneig en passades edicions, i aquesta serà la seva primera experiència jugant el partit de la solidaritat.

La trobada dels Players de la Fundació

Dimarts 18 a la tarda, la Fundació organitza una trobada per als Players i amics de la Fundació, per brindar per les novetats i creixement de la Fundació del Club.

Cites imprescindibles per a tots els que practiquem El Tennis que Suma!