El Torneig més solidari amb
la Fundació Tennis Barcelona

Un Godó que suma, torna el Sorteig de la raqueta + solidària

La cita esportiva més important del nostre Club cada any es converteix en el millor aparador de la nostra solidaritat, i és per això que TORNA EL SORTEIG DE LA RAQUETA + SOLIDÀRIA!

A partir del dia 1 d’abril, i fins a la finalització del Barcelona Open Banc de Sabadell – 69è Trofeu Conde de Godó, la Fundació Tennis Barcelona llança la iniciativa ‘La raqueta + solidària’, orientada a recaptar fons per al programa ‘Tennis amb Valors’.

A través de l’enllaç www.raquetasolidaria.org podran realitzar-se donatius, a partir de 10€, que permetran als participants accedir al sorteig de la raqueta del campió d’aquest any. Cada donació de 10€* dona dret a una participació al sorteig.

Tennis amb Valors’ és un programa de la Fundació Tennis Barcelona que té com a objectiu afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de nens, nenes i joves en risc d’exclusió social i promoure la pràctica del tennis com a activitat extraescolar. ‘Tennis amb Valors’ és l’Escola de Tennis Solidari de l’RCTB-1899, i té prop de 100 infants i joves participants a 6 pistes de Barcelona i l‘Àrea Metropolitana.

Amb la campanya ‘La raqueta + solidària’, la Fundació es marca com a repte recaptar 20.000 euros, que es destinaran a habilitar dos nous centres per a dur a terme classes de tennis durant tot un any acadèmic.

Es podrà participar en el sorteig fins el dimarts 26 d’abril, dos dies després que s’hagi disputat la final d’aquesta edició.

(*) La teva donació desgrava fiscalment i rebràs el certificat corresponent.

Novetat!

VENTA ANTICIPADA: si compreu les vostres participacions pel sorteig entre el dia 1 i el 15 d’abril, tindreu una participació extra gratuïta per cada aportació de 10€.

El dimecres 27 d’abril, a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona-1899, tindrà lloc el sorteig de la raqueta entre totes les donacions rebudes.

La raqueta del campió pot ser teva!

Rafa Nadal, campió del Godó 2021, va cedir-nos la seva raqueta
Arnald Riu va ser l'afortunat l'any passat en guanyar la raqueta del campió del Torneig

Un Godó que suma amb convidats molt especials

De la mà de la Fundació Tennis Barcelona, el Torneig d’aquest any mostrarà també la seva vessant més solidària, acompanyant als convidats més especials.

Dissabte de prèvies, un grup de membres de l’ONCE estrenaran la nova àrea VIP Clay; diumenge, els Special Olímpics seran els protagonistes del Clínic juntament amb els nois i noies de moltes escoles de tennis del nostre país. I dimarts, la invitació més especial serà pels infants de Sant Joan de Déu, que un any més, gaudiran del millor tennis al Barcelona Open Banc Sabadell.

Aquests són alguns dels convidats de la Fundació Tennis Barcelona per aquest Godó. Així, des de la nostra vessant més solidària, fem possible que persones desfavorides, vulnerables, discapacitades o en risc d’exclusió social puguin gaudir de l’experiència única de viure l’excepcional tennis internacional al nostre Club.

Perquè el nostre Godó és un GODÓ QUE SUMA!