Un Torneig sense fums

Aquest any, el Torneig tornarà a ser declarat esdeveniment sense fum, el que situa al Barcelona Open Banc Sabadell com el primer a l’aire lliure del Circuit ATP.

Un Torneig amb certificacions de sostenibilitat

En la línia dels objectius de sostenibilitat, el Torneig s’adhereix a la certificació Barcelona Biosphere, amb el compromís per a la sostenibilitat turística de la ciutat.  

Un Torneig que recicla

El reciclatge també serà un dels protagonistes, que es durà a terme mitjançant accions petites que suposen grans beneficis:

D’una banda, reciclarem les acreditacions (acció pionera) i d’altra, tornarem a utilitzar els vasos compostables, iniciativa instaurada l’any 2018, que refusa l’ús dels vasos de plàstic.

Un Torneig amb mobilitat sostenible

Durant el Barcelona Open Banc Sabadell, el Club farà ús de vehicles híbrids per al trasllat de jugadors i per a cobrir les necessitats de l’organització.


El Torneig també fomentarà l’ús de transport públic i del transport verd amb la campanya “Vine amb bicicleta o patinet”. Els aficionats podran utilitzar un
aparcament vigilat (aparcament Caputxins, C/ Vives i Tutó) de forma gratuïta i se’ls obsequiarà amb una ampolla d’aigua i una peça de fruita, per al foment
d’alimentació saludable.


Les persones minusvàlides o amb mobilitat reduïda comptaran també amb els accessos adaptats i grades exclusives. 

 

Un Torneig amb una il·luminació més sostenible

En aquesta edició, se substituiran els focus halogèns de totes les pistes per solucions d’il·luminació LED.

Un Torneig que gestiona i minimitza els seus residus

El Torneig comptarà amb un control diari dels residus generats, amb un sistema bascular de mesures distribuït en diferents punts d’extracció del recinte.

Un any més, es farà recollida solidària de taps d’ampolles, a través de la proveïdora d’aigües del Torneig i es promourà l’entrada electrònica a través del mòbil per tal d’eliminar despesa de paper per part de l’espectador.

Per tal de reduir el consum de llum i vetllar per l’aprofitament de la llum solar, s’implementarà la neteja diürna.

Diàriament es realitzarà el control dels consums d’aigua, llum i gas natural i vehicles de transport oficial per a mesurar la petjada de carboni.

Un Torneig que promou l'alimentació sostenible

Productes de proximitat, de temporada, de comerç just, de cultiu ecològic, i una oferta de menús per a celíacs i vegetarians són l’aposta principal per a fer del Torneig un esdeveniment que promou l’alimentació saludable de tots els seus públics.