Un Torneig Sense Fum

El Comité Organitzador del Barcelona Open Banc Sabadell 2019 – 67è Trofeu Condé de Godó, ha decidit nomenar al torneig d’aquest any esdeveniment lliure de fums. La iniciativa, que situa al torneig a l’avantguarda de la majoria de les altres competicions del circuit ATP en un terreny considerat clau per al desenvolupament d’estratègies de sostenibilitat, suposa que els assistents a aquesta edició del torneig no podran fumar en tot el recinte, Village, Fan Boulevard i espais d’oci inclosos.

 

Conferència sobre Sostenibilitat

Durant el Barcelona Open Banc Sabadell, el Club organitzarà una conferència sobre sostenibilitat, amb el títol:

“MATCH POINT: BEYOND SUSTAINABILITY”

L’acte tindrà lloc el dijous, 25 d’abril, de 19 a 21 hores, al Poliesportiu del Club, i es durà a terme en format de taula rodona per debatre la relació entre el món de l’esport, el seu entorn i com aconseguir maximitzar el seu impacte positiu a tots els nivells: social, mediambiental i econòmic.

L’accés és gratuït, però per assistir-hi es prega confirmació enviant un correu electrònic a eventos@rctb1899.es, abans del 22 d’abril.

Les places son limitades!

Vehicles ECO i VAO

Aquest any, l’RCTB-1899 facilitarà als seus Socis un aparcament exclusiu per poder assistir al Barcelona Open Banc Sabadell, ubicat en el Liceu Francès (Pàrquing B), que funcionarà des del dissabte, 20 fins al diumenge, 28 d’abril.

L’entrada del PÀRQUING B serà pel carrer Marquès de Mulhacén (uns metres per sota de l’encreuament amb el C/Tòquio).

Per poder realitzar la reserva de la plaça de pàrquing, cal confirmar enviant un correu electrònic a: logistica@rctb1899.es, facilitant la següent informació:

  1. Matrícula del vehicle que accedirà al pàrquing.
  2. Nom i cognoms del soci/al que accedirà amb aquest vehicle.
  3. Confirmar els dies que desitja accedir a l’aparcament.

És important tenir en compte que el soci/a que tingui acreditada la matrícula haurà d’identificar-se amb el seu carnet de soci per poder accedir a l’aparcament.

Places limitades fins a completar aforament!

Sostenibilitat: Com a incentiu per a la cura de medi ambient, es premiarà als socis que accedeixin amb vehicles que tinguin el distintiu Ambiental ECO o un Vehicle d’Alta Ocupació (VAO) + de 3 ocupants.

Al PARKING A s’habilitarà una zona d’aparcament vigilat per a patinets i bicicletes, exclusiu per a socis.

Entre tots aquests usuaris es realitzarà un sorteig d’un obsequi, cortesia del Torneig. 

Aparcaments patinets i bicicletes

L’RCTB també posa a disposició de tots els assistents al Torneig un pàrquing vigilat per a patinets i bicicletes, situat a la pista 19. A aquest aparcament s’accedirà per la porta ubicada a la cantonada del Carrer Cavallers amb Marquès de Mulhacén.

A les persones que facin ús d’aquest aparcament se’ls obsequiarà amb una ampolla d’aigua i una peça de fruita.